Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 600 g de poivrons rouges, coupés en quatre ou en huit
- 300 g de courgettes, émincées en tranches fines dans la longueur
- 1 ½ c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 brins de basilic frais, ciselés
- 5 g d'huile d'olive, pour le moule
- 80 g de riz cuit
- 6 tranches de jambon cru, coupées en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1045.3 kJ / 249.8 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1257.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis petits pois-jambon
1h 15min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
2sa 35 dk
Flans de petits pois
1h
Terrine de poulet au basilic
4sa 10 dk
Tarte aux crudités
2 godz. 50 min
Terrine épinard-brocoli
4 godz. 45 min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Terrine de feta au basilic
3h
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min