Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 600 g de poivrons rouges, coupés en quatre ou en huit
- 300 g de courgettes, émincées en tranches fines dans la longueur
- 1 ½ c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 brins de basilic frais, ciselés
- 5 g d'huile d'olive, pour le moule
- 80 g de riz cuit
- 6 tranches de jambon cru, coupées en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1045.3 kJ / 249.8 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1257.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1 Std.
Tarte aux crudités
2 Std. 50 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Croustitarte aux légumes
1 Std. 5 Min
Tarte aux légumes et jambon
1 Std.
Verrines estivales
12 Std.
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
4h 20min
Verrines printanières
25 Min
Terrine de chèvre aux olives
3 godz. 20 min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1 Std. 10 Min
Gratin de courgette à la provençale
40 Min