Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 600 g de poivrons rouges, coupés en quatre ou en huit
- 300 g de courgettes, émincées en tranches fines dans la longueur
- 1 ½ c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 brins de basilic frais, ciselés
- 5 g d'huile d'olive, pour le moule
- 80 g de riz cuit
- 6 tranches de jambon cru, coupées en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1045.3 kJ / 249.8 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1257.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Clafoutis petits pois-jambon
1 Std. 15 Min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1h
Crumble de tomates
50min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1h 10min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5h 30min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Flan d'épinard
45 min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45 min
Terrine de feta au basilic
3h