Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de jus de citron
- 50 g d'eau
- 1 c. à café d'agar-agar
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g d'épinards frais, et quelques feuilles pour la finition
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de saumon fumé (6 belles tranches)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 709 kJ / 170 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 13.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mille-feuille de saumon fumé
3 Std. 20 Min
Bavarois d'asperge
15 Min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 godz. 50 min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 Std. 30 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min