Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de jus de citron
- 50 g d'eau
- 1 c. à café d'agar-agar
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g d'épinards frais, et quelques feuilles pour la finition
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de saumon fumé (6 belles tranches)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 709 kJ / 170 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 13.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2u. 45min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30 min
Bavarois d'asperge
15min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2u. 45min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2j 15 menit
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min