
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 150.2 kcal / 622.6 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 11.5 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Risotto lotte et lard
50min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Oignons farcis au jambon
1hod.
Croquettes d'automne au cèpe
2hod. 45min
Sabayon au vouvray
15min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1hod.
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2hod.
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Cromesquis de saint-nectaire
45min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3hod.
Flan express au roquefort
30min
Aligot
40min