Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Œufs mollets en robe de noix
30 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 min
Œuf mollet sur sablé et son tartare aux légumes
1h 30 min
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Œuf poché sauce meurette
1h
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Cromesquis de saint-nectaire
45 min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 godz.