Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1 Std. 30 Min
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Ballotine comme un macaron
25min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12h 30min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Aligot
40min