Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Tartare de dorade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Œufs mollets en robe de noix
30min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Sauce au roquefort
20min