
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pot au feu
- 1500 g d'eau
- 15 g de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon coupé en quatre
- 1 clou de girofle
- 250 g de carottes coupées en deux dans la longueur
- 100 g de blancs de poireau coupés en tronçons
- 200 - 250 g de lard ou de poitrine fumée
- 4 saucisses de porc fumées
- 300 g de chou blanc coupé en quatre
Le farz
- 150 g de farine de sarrasin
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 œuf
- 150 g de lait
- 20 g de beurre demi-sel pour le service (volitelně)
- 30 g de moutarde pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 762 kcal / 3175 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 54 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de porc au paprika
40min
Far breton aux pruneaux
2hod.
Colombo de porc
1hod. 20min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2hod.
Sauté de porc aigre-doux
1hod.
Kouign-amann
2hod. 15min
Lotte à l'andouille
1hod. 20min
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Colombo de porc
1hod. 15min
Sauté de porc au curry
1hod.
Rougail saucisse
50min
Cassoulet au confit de canard
1hod. 10min