Kompatibilní verze
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 baies roses
- 250 g d'eau
- 200 g de blancs de poireau, finement émincés et coupés en bâtonnets (3 cm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 700 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de bouillon de légumes reconstitué
- ½ camembert au lait cru, bien fait, coupé en morceaux
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf battu pour la dorure
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4381 kJ / 1058 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 93 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Crème d'endive au colombo
30 min
Gratinée aux oignons
50min
Crème de courgette au bleu
25 min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3 Std. 25 Min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Surpris'oeufs (zone 1)
1 Std. 45 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Tartelette au saint-nectaire
1 Std. 30 Min
Soufflé au munster et au cumin
1 Std. 10 Min
Flan express au roquefort
30 min