Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de pecorino
- 100 g de chorizo, coupé en morceaux
- 40 g de tomates séchées
- ½ c. à café de paprika
- 200 g de feta
- 100 g de mascarpone
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 689.4 kJ / 166.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1 godz. 5 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30min
Petits sablés au pesto rosso
2 Std.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15 min
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Tartinade de chorizo
5min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min