Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 30 g di zucchero
- 45 g di burro freddo a pezzi
- 85 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo di uovo medio
Mele caramellate
- 50 g di burro
- 50 g di zucchero di canna
- 500 g di mele tipo Fuji, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Crêpes ai gamberi e crescione
1j 30 menit
Pane pesto e pomodori
3h 55min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1j 20 menit
Focaccia al formaggio
55 Min
Fonduta con tartufo bianco
2 godz. 20 min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 menit
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Stroscia di Pietrabruna
50 menit
Gelato alle castagne
10hod. 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Tarte tatin
2j 30 menit