Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 30 g di zucchero
- 45 g di burro freddo a pezzi
- 85 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo di uovo medio
Mele caramellate
- 50 g di burro
- 50 g di zucchero di canna
- 500 g di mele tipo Fuji, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Pecan pie
2 Std. 30 Min
Tarte tatin
2 Std. 30 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Fonduta svizzera
20min
Apple pie
1 Std. 20 Min
Sardenaira alla sanremasca
3 Std. 10 Min