Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 4 dentes de alho
- 15 g salsa
- ½ malagueta vermelha
- 50 g vinho branco
- 600 g peito de peru cortado em pedaços pequenos
- 300 g tomate em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 100 g pimento verde cortado em tiras
- Água até perfazer 1100 g
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo caldo de galinha - 350 g arroz carolino
- Azeitonas pretas q.b. p/ guarnecer
- Amêndoa torrada s/ pele partida aos pedaços q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2079.9 kJ / 497.1 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 653.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango com cerveja
40min
Massa com frango e orégãos
30min
Gratinado de bolonhesa
1 Std.
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50min
Arroz de frango com ervilhas
45min
Empadão de massa com frango
1 Std. 15 Min
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Lombinho de porco com couves-de-bruxelas e batatinhas novas
1 Std. 20 Min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1 Std.
Fusilli com carne guisada
50min
Empadão de arroz e carne
1 Std. 15 Min
Empadão de frango com duas batatas
1 Std. 10 Min