Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 70 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco (5 g aprox.) - 10 g açúcar amarelo
- 500 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
Recheio
- 150 g queijo flamengo cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 50 g cenoura
- 30 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 150 g fiambre em cubos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1281.3 kJ / 306.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 735.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolachas com creme de chocolate
1u. 40min
Tarte piza
40 Min
Empanadas de atum
1 Std.
Croquetes de atum
20min
Lasanha de atum
1 Std.
Rolos de queijo e bacon
1 Std. 20 Min
Minicachorros de milho
30 Min
Cachorro quente
30 Min
Bengalas de Natal
50 Min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza a metro
1 Std. 10 Min
Massa de piza
1 Std.