Kompatibilní verze
Bolinhas de carne, salada de tomate e coentros
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 fatia de pão branco s/ côdea
- Leite q.b. p/ embeber
- 10 g salsa
- 10 g coentros, mais q.b. p/ temperar
- 50 g queijo parmesão
- 250 g carne de porco magra, s/ nervos semi-congelada
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 5 g paprika
- 5 g pimenta variada, moída no momento
- 1 malagueta seca
- Sal q.b.
- 2 ovos batidos
- 300 g pão ralado
- Óleo q.b. p/ fritar
- 200 g tomate em rama maduro, médio, cortado em gomos
- Vinagre de vinho branco q.b. p/ temperar
- Azeite q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 502.3 kJ / 120.1 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 173.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almofadinhas de peru
40min
Bucatini
1u.
Crumble de tomate
30 min
Empada de frango e alho-francês
50min
Pudim de bacalhau
2h
Almôndegas de frango asiáticas
40min
Argola de carne picada
1h 40min
Quiche de bolonhesa e legumes
1h 10 min
Rolo de carne crocante
1u.
Almôndegas de porco
1 godz. 30 min
Tortilha de frango
40min
Empadão de massa com frango
1 Std. 15 Min