Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Birnen (400 g), geviertelt
- 400 g Staudensellerie, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 100 g Weißwein
- 250 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Radieschensuppe
25 min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 min