Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Birnen (400 g), geviertelt
- 400 g Staudensellerie, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 100 g Weißwein
- 250 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinisuppe mit Minze
35min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Grüne Salatsuppe
40 Min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Radieschensuppe
25 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min