Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 60 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 300 g Pastinaken, in Stücken
- 220 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 690 kJ / 165 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Topinamburpüree
40min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50min
Erbsen-Minz-Stampf
30 min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5 min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Erbsen-Minz-Püree
25min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min