Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Wasser und mehr zum Kochen
- 75 g frische Meerrettichwurzel, geschält, in Stücken
- 2 TL Zitronensaft
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Öl
- 400 g Porree, in Ringen (siehe Tipp)
- 800 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Schmand
- 3 Eier (Kl. M)
- 2 Scheiben Vollkornbrot, in Würfeln
- 1 EL Butter
- 1 Prise Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 Min
Kohlrabisuppe
35min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20 Min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 Min
Grüne Salatsuppe
40 Min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Meerrettichsuppe
45min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 Min