Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Kohlrabi (ca. 200 g), in Stücken
- 2 Birnen, z.B. Abate Fetel, (ca. 200 g), in Stücken
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Rapsöl
- 20 g Limettensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 585 kJ / 140 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Fenchel-Apfel-Salat
10min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 min
Kürbissalat
10min
Zucchini-Möhren-Rohkost mit Käse
15min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10min
Wirsing-Birnen-Salat
25min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20 min
Radieschen-Apfel-Salat
10min