Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Butter
- 10 g Mehl
- 120 g Milch
- 65 g Crème fraîche
- 30 g Estragonsenf
- 10 g Balsamico, hell
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Honig
- 1700 g Wasser und etwas mehr zum Abschrecken
- 4 Eier, sehr frisch
- 200 g Speckwürfel
- 120 g Feldsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Béarnaise
20 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Sauce Béarnaise
40 Min
Mediterranes Ciabatta Stuffing
5 λεπτ.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1 Std.
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 Min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 godz. 30 min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 Min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3sa 15 dk
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min