Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 80 g de chorizo, en rebanadas (0.5 cm)
- 400 g de jitomate triturado
- 8 piernas de pollo sin piel (aprox. 700 g)
- 1 cda de orégano seco
- 1 - 1 ½ cdita de sal, al gusto
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida, al gusto
- 480 g de garbanzo blanco cocido, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3040.7 kJ / 726.7 kcal
- Protein
- 60.3 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 42.3 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1596.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne de res a la jardinera
40min
Cacerola de pollo
30min
Pollo alla cacciatora
1h 20min
Pescado en caldo de arroz con verduras
35min
Estofado de res
1 godz. 40 min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1h 30min
Cerdo entomatado
50min
Estofado de cerdo, verduras y garbanzos con cous-cous
1h
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4h 10min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Estofado de pollo con chorizo y papas
45min
Adobo con carne
50min