Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cous cous
- 1550 g de agua
- 2 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de carne de cerdo limpia, en cubos (3 cm)
- 2 - 3 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 50 g de vinagre
- 100 g de cebolla en rebanadas (aprox. 3 mm)
- 150 g de pimiento rojo en rebanadas (aprox. 3 mm)
- 200 g de calabacita cortadas en rebanadas (aprox. 3 mm)
- 400 g de garbanzo blanco cocido
- 400 g de jitomate triturado
- ½ cdita de comino en polvo
- ¼ cdita de canela en polvo
- ½ cdita de sal al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2785.6 kJ / 665.8 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 79.9 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 658.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón en salsa de naranja y frutas deshidratadas
1 godz. 25 min
Chow Mein
55 Min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 Min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1u.
Arroz Hong Kong con salchicha TM6
55 Min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1 Std. 30 Min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1u.
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1u.
Arroz con cerdo a las 5 especias TM6
50 Min
Ensalada de pasta de verano
30 Min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1 Std. 15 Min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 Min