
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 50 - 80 g Knoblauch, frisch nach gewünschter Intensität (siehe Tipp)
- 70 g Butter in Stücken, etwas mehr zum Anrösten der Brotwürfel
- 2 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 2 Scheiben Bauernbrot (ca. 200 g)
- 70 g Weizenmehl, glatt
- 900 g Wasser
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Dekorieren
- 10 g Knoblauch, frisch
- 1 TL Apfelessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 372 kcal / 1558 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 634 mg
Alternativní recepty
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Schnittlauchsauce
10 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Leichte Käsesuppe
25 Min
Eiernockerl
30 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Liptauer
15 Min
Frittaten
30 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min