
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwiebeln geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Sonnenblumenöl
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Kümmel, gemahlen
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 700 g Erdäpfel, festkochend geschält
- 50 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 EL Maisstärke vermischt mit 2 Esslöffel kaltem Wasser
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 4 Frankfurter Würstchen in Scheiben (1 cm)
- 4 EL Sauerrahm zum Dekorieren
- 4 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft und gehackt, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 415 kcal / 1734 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 416 mg
Alternativní recepty
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Semmelknödel
50 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Eiernockerl
30 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Frittaten
30 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min