Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- farine de blé, pour le plan de travail
- 1 c. à café d'huile d'olive, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2008 kJ / 477 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Fougasse
2h
Baguette roulée aux graines
2h 35min
Crackers romarin pavot
1h
Sorbet aux fruits (Plaisir)
10min
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20 min
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15 min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min