Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 échalote (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
- 60 g de vin blanc sec
- 720 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille, de viande ou de légumes
nebo 1 c. à café bombée de fond de viande maison ou de fond de légumes, - ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Risotto
30 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto
55min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux morilles
45 Min
Risotto au safran à la milanaise
1 Std. 30 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Pannacotta parmesan
2 Std. 20 Min
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
30 Min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min