Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 6 endives
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 40 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 6 tranches de jambon blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1152 kJ / 276 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10 min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Gratin de chou-fleur
55 min
Endives au jambon gratinées au comté
13u.
Gratin de courgette aux lardons
40 min
Courgettes farcies
45 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1h 10 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h