Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre demi-sel
- 800 g de chair de potiron, détaillé en cubes
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail, type Boursin®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 564 kJ / 134 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Crème de courgette au bleu
25 min
Soupe de panais
35min
Crème de carotte
30 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Velouté de carotte, lentilles et potiron
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de courgette
25 min
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Velouté de butternut et patate douce
35min
Crème de lentilles corail
35min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min