Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre demi-sel
- 800 g de chair de potiron, détaillé en cubes
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail, type Boursin®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 564 kJ / 134 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Velouté de carotte, lentilles et potiron
35 Min
Soupe mystère
40min
Velouté de butternut et patate douce
35 Min
Crème de lentilles corail
35 Min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 Min
Crème de carotte
30min