Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sofrito
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite
- 600 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en trozos
Salsa
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- 200 g de jitomate, cortado en cuartos
- 10 g de aceite
- 1 chile pasilla, sin rabo
- 1 chile morita, sin rabo
- 150 g de huitlacoche, fresco o cocido
- 300 g de frijoles negros cocidos, caseros
- 1000 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 2 pizcas de orégano, y un poco más para servir
- 400 g de maíz pozolero, precocido
Montaje
- rábano, picado
- lechuga romana, picada
- limón verde, en cuartos
- tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 559 kJ / 133 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carnitas
50 min
Pollo con mole verde
1h
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Chilaquiles rojos
25min
Tacos al pastor chilangos
40min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Jugo de carne al chipotle
55 Min
Arroz a la mexicana
50 min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Salsa roja de molcajete
10 min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min