Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sofrito
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite
- 600 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en trozos
Salsa
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- 200 g de jitomate, cortado en cuartos
- 10 g de aceite
- 1 chile pasilla, sin rabo
- 1 chile morita, sin rabo
- 150 g de huitlacoche, fresco o cocido
- 300 g de frijoles negros cocidos, caseros
- 1000 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 2 pizcas de orégano, y un poco más para servir
- 400 g de maíz pozolero, precocido
Montaje
- rábano, picado
- lechuga romana, picada
- limón verde, en cuartos
- tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 559 kJ / 133 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de tortilla
40 Min
Caldo de queso
40 Min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Cochinita pibil
4h
Chicharrón en salsa verde
35min
Salsa martajada
50min
Pozole Rojo
1h 30 min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Pollo con mole verde
1h
Chiles en nogada
1h
Chilaquiles rojos
25 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30 min