
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sofrito
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo pelados
- 20 g de aceite
- 600 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel cortada en trozos
Salsa
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo pelado
- 200 g de jitomate cortado en cuartos
- 10 g de aceite
- 1 chile pasilla sin rabo
- 1 chile morita sin rabo
- 150 g de huitlacoche fresco o cocido
- 300 g de frijoles negros cocidos caseros
- 1000 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 2 pizcas de orégano y un poco más para servir
- 400 g de maíz pozolero, precocido
Montaje
- rábano picado
- lechuga romana picada
- limón verde en cuartos
- tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 133 kcal / 559 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al poblano
35min
Pan de elote
2hod.
Chilaquiles rojos
25min
Caldo tlalpeño
1hod. 20min
Jugo de carne al chipotle
55min
Pozole Verde
1hod. 20min
Birria de res estilo Jalisco
1hod. 45min
Rajas con queso
25min
Pozole Rojo
1hod. 30min
Salsa roja de molcajete
10min
Crema de chile poblano
25min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min