Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de harina
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
- 180 g de pimiento rojo, pelado, en conserva
- 1 cdita de paprika
- 600 g de pechuga de pollo, deshuesada, en cubos (2 cm)
- 1 cdita de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta recién molida, al gusto
- 275 g de masa hojaldre (275 g)
- 1 yema de huevo, batida, para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2031.6 kJ / 485.6 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 28.2 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 703.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1 Std. 10 Min
Pastel de carne
40 Min
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Empanadas de res
1 Std. 10 Min
Empanadas argentinas
3h 40min
Pastel azteca
1 Std.
Empanadas argentinas
1h 50 min
Pastel de carne
50min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Hojaldre de pollo
2 Std.