Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de sucre vanillé maison
- 17 confiseries au caramel, type Carambar
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 50 g de lait froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1955 kJ / 471 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Crème au praliné
2u. 20min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Gâteau au caramel
45min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Délice au Carambar
2h 30min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Verrine à la pomme
30min
Délice pomme-speculoos
12 godz.