Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de sucre vanillé maison
- 17 confiseries au caramel, type Carambar
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 50 g de lait froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1955 kJ / 471 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Les croustouilles
20min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Iles flottantes aux carambars
1h 20 phút
Mousse au caramel salé
4h 30min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Mousse au chocolat magique
15min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 Std.
Verrine à la pomme
30 Min