
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 22 confiserie au caramel, type Carambar réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
nebo 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g. - 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de mascarpone
- 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- cacao en poudre pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 388 kcal / 1625 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au citron destructurée
20min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1hod. 30min
Œufs au lait aux Carambar
1hod. 30min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3hod. 50min
Crème à la pâte de speculoos
2hod. 40min
Pannacottas after eight
5hod. 35min
Verrines choco-caramel-speculoos
3hod. 40min
Iles flottantes aux carambars
1hod. 20min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3hod. 20min
Crémeux de Carambar
2hod. 30min
Pannacotta aux 3 chocolats
2hod. 30min
Délice pomme-speculoos
12hod.