Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
nebo 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g. - 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de mascarpone
- 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- cacao en poudre pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3sa 20 dk
Crème au praliné
2 godz. 20 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min