Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
nebo 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g. - 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de mascarpone
- 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- cacao en poudre pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Les croustouilles
20 min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 Std.
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min