Délice au Carambar
TM31 TM5 TM6

Délice au Carambar

4.4 (124 hodnocení)

Suroviny

  • 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
  • 130 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    nebo 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 500 g de mascarpone
  • 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
  • cacao en poudre pour la finition

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1625 kJ / 388 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
27 g
Tuk
28 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty