Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 220 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 c. à café bombée de sel
Le beurre d'ail
- 6 gousses d'ail
- 3 brins de persil plat frais
- 130 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1453 kJ / 345 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 18.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain surprise
24 godz.
Les croustouilles
20min
Pommes duchesse
1h
Pâtes fraîches
1h
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30min
Pâte à tartiner express
15min
Pâte feuilletée express
2h
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15 min
Préfou à l'ail
3h 10min
Flammekueche
1u. 50min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Tartinade de chorizo
5min