Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 220 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 c. à café bombée de sel
Le beurre d'ail
- 6 gousses d'ail
- 3 brins de persil plat frais
- 130 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1453 kJ / 345 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 18.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Pâtes fraîches
1h
Pâte feuilletée express
2 Std.
Rillettes de maquereau
1hod. 30min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Pain surprise
24 Std.
Rillettes de porc tradition
12h
Préfou à l'ail
3 Std. 10 Min
Biscuits apéritif crème et oignon
1hod. 30min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 godz. 45 min
Tartinade de chorizo
5 Min