Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 220 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 c. à café bombée de sel
Le beurre d'ail
- 6 gousses d'ail
- 3 brins de persil plat frais
- 130 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1453 kJ / 345 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 18.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Flammekueche alsacienne
30 min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pommes duchesse
1u.
Pâtes fraîches
1u.
Palmiers feuilletés au fromage
1h 45min
Pâte feuilletée express
2h
Pain surprise
24 Std.
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Tartinade de chorizo
5min