Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème anglaise
- 90 g de confiseries au caramel, type Carambar (12 carambars env.), préalablement réfrigérés
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g de lait
- 20 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 692 kJ / 165 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Tarte au citron destructurée
20min
Les croustouilles
20min
Mousse à l'abricot
3h 30min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Flan à la pistache
30 Min
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Crème brûlée aux pralines roses
3u. 15min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min
Mousse au chocolat magique
15min