Kompatibilní verze
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffelsalat
- 2 Orangen, Bio, 3 Streifen Orangenschale (à 1 x 3 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Schalotten, halbiert
- 300 g Fenchelknolle, in Stücken (3 cm), zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 670 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 60 g Olivenöl
- 750 g Kartoffeln, festkochend, mittelgroß
Salsiccia-Frikadellen mit Fertigstellung
- 80 g Brötchen, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Fenchelsaat
- 80 g Milch
- 4 Bratwürste, nur das Brät (500 g)
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Öl
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3495 kJ / 835 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 57 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1h 20min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Pikante Kräuterschnitten
50 Min
Fisch im Päckchen
1h 10min
Erbsen nach Florentiner Art
25min
Mozzarella-Carpaccio
40 Min
Pfifferlings-Stullen
35min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6 Std. 30 Min
Lauwarmer Romanescosalat
40 Min