Kompatibilní verze
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffelsalat
- 2 Orangen, Bio, 3 Streifen Orangenschale (à 1 x 3 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Schalotten, halbiert
- 300 g Fenchelknolle, in Stücken (3 cm), zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 670 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 60 g Olivenöl
- 750 g Kartoffeln, festkochend, mittelgroß
Salsiccia-Frikadellen mit Fertigstellung
- 80 g Brötchen, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Fenchelsaat
- 80 g Milch
- 4 Bratwürste, nur das Brät (500 g)
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Öl
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3495 kJ / 835 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 57 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spanischer Bohnentopf
1h 10min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25sa
Gemüsereis mit Lamm
40min
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min
Garnelen nach Cunda-Art - Cunda Usulü Karides
2h 40min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Seeteufel in Sauce
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Fisch-Piccata
1h