Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 256 g
- Tuk
- 111 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mandorle sabbiate
1j
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2j
Croccante alle mandorle
1j 30 menit
Salsa al caramello
35 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2j 5 menit
Salsa al caramello
1j 30 menit
Croccante a nido d'ape
1j 30 menit
Topping al cioccolato
25 min
Caramello salato
1j
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Crema Bimby ® (TM6)
45 Min
Caramello liquido
35 Min