Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 256 g
- Tuk
- 111 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramello salato
1h
Lemon curd
20min
Latte condensato
1h
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Salsa al caramello
35min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Salsa al caramello
1 Std. 30 Min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Caramello liquido
35min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min