Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 256 g
- Tuk
- 111 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Caramello liquido
35min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Croccante alle arachidi
1h 30min
Salsa al caramello
35min
Croccante ai pistacchi
1h
Salsa al caramello
1h 30min
Chutney di cipolle caramellate
24 Std.
Crema al caramello salato
1h 10min
Caramelle toffee
2j
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Caramello salato
1h