Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di petto di pollo a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
-
150
g di tacchino
nebo 150 g di carne di tacchino trita - 100 g di carota, pulita e a pezzi (2 cm circa)
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 cucchiaini di curry in polvere
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzico di sale
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 300 g di cipollotti
- 16 cipolline rotonde
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di noce moscata in polvere
- 50 g di burro
- 12 - 20 fettine di speck Alto Adige IGP
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2369 kJ / 566 kcal
- Protein
- 61.6 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Salmone con zucchine in crosta
1h
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 min
Sformatini di uova e funghi
40min
Involtini di manzo con patate
1 Std. 40 Min
Crocchette di gamberoni
10u.
Tranci di pesce spada con salsa all'ananas
1h 20 min.
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Tagliatelle mele e speck
1h
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Polpettone allo speck con pere
1h
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min