Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing

Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing

4.0 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
12 slices

Suroviny

Sponge
  • unsalted butter for greasing
  • unsalted butter soft
    230 g
  • caster sugar
    230 g
  • elderflower cordial
    30 g
  • self-raising flour
    230 g
  • large eggs
    4
  • baking powder
    ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
Icing and Assembly
  • icing sugar
    100 g
  • elderflower cordial to taste
    1 - 1 ½ Tbsp
  • gooseberry curd homemade
    200 g
  • fresh gooseberries for decorating
  • icing sugar for dusting

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 slice

Protein 5.4 g
Kalorie 1816 kJ / 434 kcal
Tuk 21.2 g
Sacharidy 55.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...