Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
TM6 TM5

Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing

4.7 ( 3 hodnocení )

Suroviny

Sponge

  • unsalted butter for greasing
  • 230 g unsalted butter soft
  • 230 g caster sugar
  • 30 g elderflower cordial
  • 230 g self-raising flour
  • 4 large eggs
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda

Icing and Assembly

  • 100 g icing sugar
  • 1 - 1 ½ Tbsp elderflower cordial to taste
  • 200 g gooseberry curd homemade
  • fresh gooseberries for decorating
  • icing sugar for dusting

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
434 kcal / 1816 kJ
Protein
5.4 g
Tuk
21.2 g
Sacharidy
55.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty