Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g cream
- 250 g milk
- 150 - 200 g sugar, to taste
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- 12 g gelatine leaves, soaked in cold water and squeezed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 30.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Crème anglaise
15 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Floating islands
1 godz.
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1 godz.
Tarte Tatin
1 godz.
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Crème Pâtissière
15 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Classic madeleines
24h 30 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Gratin dauphinois
50 min