Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 5 pés de manjericão, só as folhas
- 500 g atum em lata escorrido
- 200 g queijo-creme
- 100 g iogurte natural
- 10 gotas de Tabasco® verde
-
40
folhas de alface mini
nebo 40 folhas de alface iceberg - Avelã torrada picada grosseiramente q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 57 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
14 Std. 10 Min
Salada à moda da Sicília
40 Min
Tarteletes de ameixa e amêndoa
1 Std. 20 Min
Salada de pêssego com presunto
40 Min
Copos de aveia com iogurte
15 Std.
Pimentos recheados com queijo
35min
Crepes de aveia
10min
Empadão de borrego
1 Std. 30 Min
Salada de frango
50min
Brownie de chocolate e cenoura
45 Min
Mousse de chocolate
3h
Bife de novilho grelhado com molho de queijo e pimenta e legumes salteados com maçã e ervas
1 Std.