Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparação da massa
- 150 g manteiga bem fria, cortada em cubos
- 200 g farinha
- 40 g água gelada
- 1 c. chá de sal
Preparação do recheio
- 5 g salsa
- 50 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 30 g manteiga
- 350 g alho-francês cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 3 ovos
- 200 g natas
- 100 g queijo-creme
- Noz-moscada q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 3786.9 kJ / 905.1 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 53.6 g
- Tuk
- 70.6 g
- Nasycený tuk
- 42.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1437.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de ricota e limão
1sa
Empada de galinha
2h
Quiche Lorraine
45 dk
Rolo de espinafres e queijo
40 dk
Galete de tomate
45 dk
Soufflé de alho-francês
1 godz. 30 min
Soufflé de atum
1h 15min
Quiche de curgete
1 Std. 5 Min
Salada com maionese de manjericão e lima
35 dk
Massa com pesto de espargos
35 dk
Argolas de limão
30 Min
Quiche de legumes e tomate cereja
1sa