Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g água
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de bicarbonato de sódio
Cobertura
- 80 g azeite
- 2 dentes de alho
- ½ limão, só a raspa
- 10 pés de hortelã, só as folhas
- 300 g ervilhas descongeladas
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g queijo mascarpone
- 150 g presunto fatiado
- 4 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 1038 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 56 g
Alternativní recepty
Piza de espinafres e funcho
1h 40min
Crepes soufflé
1 godz. 10 min
Quiche de espinafres com base de batata
Keine Bewertungen
Piza Margarita
1 godz. 45 min
Salada marinada com quinoa e sementes tostadas
2h
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Keine Bewertungen
Telhas de sementes e molho wasabi
1h 25min
Esparguete preto com fricassé de alcachofra
35 min
Souflezinhos com molho de tomate e arroz de espinafres
1 godz. 30 min
Piza vegetariana
1 godz. 45 min
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35 min
Crumble de maçã e framboesa
1 godz. 20 min