Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 20 g di zucchero
- 300 g di pere
- 1 foglio di gelatina (5 g), precedentemente ammollato in acqua fredda e strizzato
- 120 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- cioccolato fondente a scaglie, q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 Min
Crema inglese
15 Min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25min
Crème caramel cocco e banana
5h
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 Min
Bianco e nero con noci e miele
3h 20 min
Bicchierini ricotta e amarene
20 Min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema catalana al cioccolato
50 min
Mousse allo yogurt
2 godz. 40 min
Cheesecake ricotta e pere
4 Std. 35 Min