Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di zucchero
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 300 g di pere
- 1 foglio di gelatina (5 g), precedentemente ammollato in acqua fredda e strizzato
- 120 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- cioccolato fondente a scaglie, q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Bicchierini cocco e menta
3h
Mousse di ricotta e pesche
45 min
Torta dacquoise al pistacchio
50min
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15min
Bianco e nero con noci e miele
3h 20 min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Sorso di cioccolato bianco e frutti di bosco
25min
Mousse alla fragola
2 Std. 10 Min
Mousse al mango
20min
Crema yogurt, mascarpone e limone
10min
Tiramisù al limone
6h 5min
Cheesecake all'arancia
5h 40 min