Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 75 g di burro, a pezzi
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 1 tuorlo d'uovo
Crema al ribes
- 125 g di sciroppo di ribes
- 1 cucchiaio raso di amido di mais (maizena)
Crema al cioccolato bianco
- 50 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di latte condensato zuccherato
- 200 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- ribes rosso q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzioni
- Kalorie
- 14782 kJ / 3533 kcal
- Protein
- 52.5 g
- Sacharidy
- 401.3 g
- Tuk
- 190.9 g
Alternativní recepty
Tartellette alla frutta fresca
7 Std. 5 Min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 min.
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3h
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Fruit punch
10 Min
Coppette di palloncini al cioccolato con crema di pistacchi (di Erica Liverani)
1h 5min
Crostata al moscato e fragole
3h 55min
Vasetti al gianduia e biscotti (per 2 persone)
15 min.
Cream tart
4 Std.