
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 170 g di farina tipo 00
- 50 g di burro a pezzi
- 15 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 50 g di vino bianco
Ripieno
- farina q.b.
- burro q.b.
- 25 g di mandorle pelate
- 25 g di gherigli di noci
- 25 g di nocciole sgusciate
- 50 g di fette biscottate a pezzi
- 25 g di vino bianco
- 100 g di miele
- 50 g di pinoli sgusciati
- 25 g di uvetta
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di scorza di limone candita
- 5 g di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 216.5 kcal / 906 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 9.9 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cantucci al rosmarino
1hod. 30min
Pasta brisée
10min
Crostata alle mele
1hod.
Erbazzone reggiano
2hod.
Torta degli addobbi
1hod. 25min
Tarallucci alla confettura di uva
2hod.
Torta di uva
3hod.
Torta di tagliolini
4hod.
Torta pasqualina
2hod. 5min
Focaccia al formaggio
55min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1hod. 55min
Stroscia di Pietrabruna
50min