Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 170 g di farina tipo 00
- 50 g di burro, a pezzi
- 15 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 50 g di vino bianco
Ripieno
- farina q.b.
- burro q.b.
- 25 g di mandorle pelate
- 25 g di gherigli di noci
- 25 g di nocciole sgusciate
- 50 g di fette biscottate, a pezzi
- 25 g di vino bianco
- 100 g di miele
- 50 g di pinoli sgusciati
- 25 g di uvetta
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di scorza di limone candita
- 5 g di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 906 kJ / 216.5 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amor polenta
1 Std. 5 Min
Panone di Natale
2 Std. 30 Min
Torta di rose di mele
1 Std. 10 Min
Mattonella di strüdel
20ωρ.
Faraona delle feste con arance e castagne
2 Std. 30 Min
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30min
Focaccia dolce
45min
Castagnole
1 Std. 20 Min
Baci di dama calabresi
1 Std.
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 Min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Crostata di pere al cioccolato
1 Std. 20 Min