Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 170 g di farina tipo 00
- 50 g di burro, a pezzi
- 15 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 50 g di vino bianco
Ripieno
- farina q.b.
- burro q.b.
- 25 g di mandorle pelate
- 25 g di gherigli di noci
- 25 g di nocciole sgusciate
- 50 g di fette biscottate, a pezzi
- 25 g di vino bianco
- 100 g di miele
- 50 g di pinoli sgusciati
- 25 g di uvetta
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di scorza di limone candita
- 5 g di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 906 kJ / 216.5 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta sbrisolona
55min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 Std. 35 Min
Zuccotto all'ananas
7h 25 min
Nadalin
6 Std. 30 Min
Pastuccia teramana
1h 30min
Galette des rois ananas e Rum
2h 30min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1hod. 20min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 Std. 35 Min
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Brutti ma buoni di Gavirate
1h 55min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min