Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lachsfrikadellen
- 12 Stängel Koriander, abgezupft
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 1 Eigelb
- 1 Ei
- 40 g Schmand
- 50 g Paniermehl
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
Gurkengemüse und Fertigstellung
- 2 Schalotten (60 g), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 40 g Pflanzenöl
- 2 Salatgurken (700 g), geschält, längs geviertelt, entkernt, in Stücken (1 cm)
- 100 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ TL gekörnte Brühe - 1 - 2 Prisen Salz
- 1 TL Honig, flüssig
- 200 g Reisnudeln (breite chinesische Reisnudeln)
- 30 g Sojasauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2689 kJ / 642 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbstafelspitz
50 Min
Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1h
Hähnchen-Ragout
45 Min
Hähnchenbrust mit Frischkäsefüllung
55 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 Std. 10 Min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1hod. 30min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 Std. 30 Min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1 Std. 15 Min
Fenchel-Lachs-Suppe
35 min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 min