Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Schneidebohnen, in Stücken (3 cm lang)
- 530 g Wasser
- 300 g dicke Bohnen, TK
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, in Stücken
- 350 g Tomaten, gemischt, davon 100 g in Stücken und 250 g in mundgerechten Stücken
- 5 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 TL körniger Senf
- 40 g Weißweinessig
- 60 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1157 kJ / 277 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnensalat mit Feta
1h
Romanesco-Salat
1h 40 min
Griechischer Krautsalat
20 min
Linsensalat
45 min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25 min
Kartoffelsalat mit Radieschen
1h 50 min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min
Blumenkohlsalat
40 Min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40 Min
Salatsauce für Blattsalate
10 min