Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de solomillo de ternera en dados de aprox.4 cm
- 250 g de cebolletas en mitades
- 100 g de pepinillos en vinagre escurridos
- 2 huevos duros
- 150 - 200 g de cebolla en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 hojas de estragón fresco
- 20 g de zumo de limón
- 80 g de kétchup
- 1 cucharada de salsa inglesa
- 3 cucharadas de alcaparras
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1 Std.
Tartar de buey
10 Min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Guacamole
10 Min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5 Min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 Min
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Ceviche de corvina
2 Std. 40 Min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 Std. 20 Min
Ceviche de pulpo
10 Min