Kompatibilní verze
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 20 g de mantequilla salada
- 200 g de caldo de ave
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 200 g de calabacín cortado en juliana
- 150 g de ramilletes de brócoli
- 1 cucharadita de aceite para engrasar la bandeja Varoma
- 800 g de filetes de lenguado salpimentados
- 100 g de yogur griego
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1032 kJ / 246 kcal
- Protein
- 33.79 g
- Sacharidy
- 4.18 g
- Tuk
- 10.56 g
- Vláknina
- 2.32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Mero y calabacín
30min
Merluza con calabaza y patata
40min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Merluza al cava
1h
Rollitos de lenguado con piperrada
30min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30min
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45min