Zařízení & příslušenství
Bengali fish cakes
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
12 portions
Suroviny
-
bread cut into pieces (see Tips)1 slice
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)350 g
-
olive oil plus extra for frying1 tsp
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded2 - 3
-
brown onion80 g
-
fresh coriander leaves and stalks, cut into thirds12 sprigs
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons cut into wedges for serving
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
226.9 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
531.1 kJ /
126.4 kcal
Tuk
7.1 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Balti coconut fish curry
50 dk
Beef rendang
1sa 55 dk
Fish pie with cauliflower mash
1sa 15 dk
Curried chicken rasam
50 dk
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 dk
Sabji (vegetable) curry
30 dk
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1sa 45 dk
Chicken 65 and green chutney
1sa 5 dk
Moroccan lamb with pilaf
5sa 40 dk
Coconut fish curry
1sa 10 dk
Murgh makhani (Butter chicken)
1sa 15 dk
Chicken korma
45 dk