Bengali fish cakes
TM6 TM5 TM31

Bengali fish cakes

4.1 ( 35 hodnocení )

Suroviny

  • 1 slice bread cut into pieces (see Tips)
  • 500 g water
  • 350 g potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 350 g skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)
  • 1 tsp olive oil plus extra for frying
  • 2 - 3 fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded
  • 80 g brown onion
  • 12 sprigs fresh coriander leaves and stalks, cut into thirds
  • 1 tsp garlic paste (see Tips)
  • 1 tsp ginger paste (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp ground coriander
  • 2 tsp garam masala (see Tips)
  • 1 tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • lemons cut into wedges for serving

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
126.4 kcal / 531.1 kJ
Protein
7.9 g
Tuk
7.1 g
Sacharidy
6.6 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sodík
226.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty