Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Protein
- 69.5 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1021.8 mg
Alternativní recepty
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef stroganoff
35 Min
LCHF chicken Kyivs
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Layered chicken dinner
1h 45min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Mashed potatoes
40 min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Sunday morning breakky bake
1 Std. 15 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Pea and ham soup
2h 20min