Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Protein
- 69.5 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1021.8 mg
Alternativní recepty
Chicken and sweet corn soup
30min
Mashed potatoes
40min
Taco seasoning
5min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1h
Veal involtini
35 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 Std. 15 Min
Guinness beef pies
2h 15min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1小时 15 分钟
Caprese hasselback chicken
40min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Diane sauce
20 min