Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Protein
- 69.5 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1021.8 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Poached eggs
25min
Meat stock paste
45 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
LCHF chicken Kyivs
40min
Diane sauce
20min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min