Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 leek, white part only, cut into pieces (approx. 200 g)
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 20 g butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 green apples, unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 40 gram
- Kalorie
- 137 kJ / 33 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 73.6 mg
Alternativní recepty
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Brandy cream
15 Min
Béchamel sauce
20 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Earl Grey and whisky glaze
1 Std.
Apple and ginger paste
6h 15min
Brandy butter
10 Min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Chicken and port pâté
1h 30min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Baked salmon cheesecake
26h 35 min