Zařízení & příslušenství
Seekh kebabs
Příprava 15min.
Celkový 50min.
10 portions
Suroviny
-
water for soaking
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds3 tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots cleaned (see Tips)10 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
fresh green chillies deseeded, trimmed and cut into halves2
-
lamb mince500 g
-
egg white1
-
chickpea (besan) flour50 g
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
salt2 tsp
-
olive oil for brushing
-
natural yoghurt to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
523.7 mg
Protein
13.1 g
Kalorie
604.5 kJ /
143.9 kcal
Tuk
7.7 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
4.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Moroccan lamb with pilaf
5sa 40 dk
Garam masala
10 dk
Kormolas (Kulkuls)
3sa
Mint and peanut chutney
35 dk
Chicken tikka masala
1sa 10 dk
Gulab jamuns
2sa 50 dk
Chicken 65 and green chutney
1sa 5 dk
Roti
2sa
Murgh makhani (Butter chicken)
1sa 15 dk
Parathas
1sa 30 dk
Coriander chilli chutney
5 dk
Sheek Kebab
1sa 10 dk