
Zařízení & příslušenství
Seekh kebabs
Příprava 15min
Celkový 50min
10 portions
Suroviny
-
water for soaking
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds3 tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots cleaned (see Tips)10 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
fresh green chillies deseeded, trimmed and cut into halves2
-
lamb mince500 g
-
egg white1
-
chickpea (besan) flour50 g
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
salt2 tsp
-
olive oil for brushing
-
natural yoghurt to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
143.9 kcal /
604.5 kJ
Protein
13.1 g
Tuk
7.7 g
Sacharidy
4.6 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
523.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flavours of India
98 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland