Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice

Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice

4.5 23 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

  • fresh ginger peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
    15 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli (volitelně) deseeded if preferred
    ½ - 1
  • duck breasts, skin on
    700 g
    700 g chicken breast fillets, skin on
  • Chinese five spice powder (see Tips), to taste
    1 ½ - 2 tbsp
  • salt plus extra to taste
    2 pinches
  • water
    1200 g
  • Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
    2 tsp
  • soy sauce
    80 g
  • long-grain white rice
    200 g
  • pak choi cut into pieces
    200 g
    200 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces
  • broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
    100 g
  • fresh mushrooms
    250 g
  • toasted sesame oil (10 g)
    2 tsp
  • honey (approx. 80 g)
    2 ½ - 3 tbsp

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 42 g
Kalorie 2512 kJ / 600 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 6.5 g
Sacharidy 60 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...