
Kompatibilní verze
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh ginger peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli deseeded if preferred (volitelně)
-
700
g duck breast fillets, skin on
nebo 700 g chicken breast fillets, skin on - 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
-
200
g pak choi cut into pieces
nebo 200 g Chinese cabbage cut into pieces - 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 600 kcal / 2512 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Korean beef bowl
1hod. 10min
Harissa lamb with green couscous
40min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Peking-style duck pancakes
8hod. 50min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1hod. 5min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1hod. 15min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min