Zařízení & příslušenství
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
brown onion cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (e.g. rosemary, thyme)2 - 3 sprigs
-
skinless, boneless chicken thighs cut into thirds (see Tips)500 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs8
-
skinless, boneless salmon fillets4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
416.4 mg
Protein
70.1 g
Kalorie
2723.6 kJ /
651 kcal
Tuk
36.8 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Seared steak and rocket salad
20min.
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min.
Skirt Steak Spiralized Salad
Žádné hodnocení
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40min.
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min.
Lamb tikka with spicy eggplant
35min.
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24hod. 40min.
Sautéed chicken strips
15min.
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min.
Natural yoghurt (Varoma method)
13hod.